Gepersonaliseerde scheurkalender met eigen bedrijfslogo

Voor je het weet is het jaar alweer voorbij en je wilt ook dit jaar je personeel en/of relaties weer bedanken voor hun tomeloze inzet en de fijne samenwerking. Je blijk van waardering tonen met een scheurkalender is een uitstekend middel om je organisatie een jaar lang onder de aandacht te brengen. Een geschenk met humor en een toefje 'anders laten denken' valt vast wel in de smaak.

Bij Vathum heb je twee opties: een gepersonaliseerde- of een op maat gemaakte scheurkalender laten drukken. Het verschil tussen deze twee mogelijkheden is dat de taalgrapjes van de gepersonaliseerde scheurkalender niet op de organisatie is afgestemd. Voor de rest blijft het hetzelfde: je logo en je huisstijl kun je op ieder velletje en op de voor- en achterkant van de kalender laten terugkomen.

Voor wat betreft de omslag van de scheurkalender kun je ervoor kiezen om zelf de voor- en achterzijde aan te leveren, maar dit kun je ook tegen een meerprijs aan ons uitbesteden. Laat het weten en we maken er samen een geslaagd project van.

Drukwerkspecificaties

  • Formaat staand: 130 x 180 mm (afwijkend formaat is mogelijk)
  • Omvang: 320 (past door de brievenbus, weekend op 1 vel) of 368 vellen
  • Omslag: full colour bedrukking op sulfaatkarton
  • Binnenwerk: zwart-wit bedrukking met 65 g/m² scheurkalenderpapier
  • Afwerking: garenloos gebrocheerd, afscheurperforatie en 2 boorgaten

Vraag een offerte aan of stel een vraag.