Gepersonaliseerde scheurkalender met eigen bedrijfslogo

Voor je het weet is het jaar alweer voorbij en je wilt ook dit jaar je personeel en/of relaties weer bedanken voor hun tomeloze inzet en de fijne samenwerking. Je blijk van waardering tonen met een scheurkalender is een uitstekend middel om je organisatie een jaar lang onder de aandacht te brengen. Een geschenk met humor en een toefje 'anders laten denken' valt vast wel in de smaak.

Bij Vathum heb je twee opties: een gepersonaliseerde- of een op maat gemaakte scheurkalender laten drukken. Het verschil tussen deze twee mogelijkheden is dat de taalgrapjes van de gepersonaliseerde scheurkalender niet op de organisatie zijn afgestemd. Voor de rest blijft het hetzelfde: je logo en je huisstijl kun je op ieder velletje en op de voor- en achterkant van de kalender laten terugkomen.

Inkijkexemplaar

Bovenstaand tref je een inkijkexemplaar aan van een eerder uitgebrachte gepersonaliseerde scheurkalender. Ter inspiratie hebben we de datum op verschillende manieren vormgegeven. Het enige wat je niet kunt wijzigen is de inhoud en het lettertype daarvan.

Drukwerkspecificaties

  • Formaat staand: 130 x 185 mm (afwijkend formaat is mogelijk)
  • Omvang: 320 (weekend samen op 1 velletje) of 368 vellen
  • Omslag: full colour bedrukking op sulfaatkarton met glanslaminaat
  • Binnenwerk: zwart-wit bedrukking op (gerecycled) scheurkalenderpapier
  • Je hebt ook nog 2 velletjes over voor bijvoorbeeld een voorwoord in zwart-wit bedrukking
  • Afwerking: garenloos gebrocheerd, afscheurperforatie en 2 boorgaten

    Voor wat betreft de omslag van de scheurkalender kun je ervoor kiezen om zelf de voor- en achterzijde aan te leveren, maar dit kun je ook tegen een meerprijs aan ons uitbesteden. Laat het weten en we maken er samen een geslaagd project van.

Vraag een offerte aan of stel een vraag.