Scheurkalender op maat.
Voor kerstpakket, relatiegeschenk of zomaar.

Wij houden van een lach en relativering. Graag willen we jouw organisatie dit ook meegeven in de vorm van een scheurkalender op maat. Wil je een kalender met onze woordspelingen of wil je juist je eigen scheurkalender door ons laten drukken? Aan jou de keuze!

Een greep uit eerdere producties

Wat zijn de mogelijkheden?

Als je de inhoud aan ons overlaat dan voorzien wij de scheurkalender van allerlei woordspelingen. Maar misschien heb je daar zelf al invulling aan gegeven en wil je het enkel laten bedrukken. Ook dat kan bij ons en we kunnen je zelfs helpen bij de opmaak en de creatieve invulling daarvan. Wil je toch onze taalgrapjes, maar dan wel in je eigen huisstijl en met eigen logo. Kijk dan eens op onze pagina van de gepersonaliseerde scheurkalenders. Welke optie kies jij?

BUDGET

Je verzorgt de gehele scheurkalender zelf en je levert het aan in een kant-en-klaar PDF drukbestand. Je ontvangt van ons de gegevens die nodig zijn voor je ontwerp.

 

PLUS

Aanvulling op de inhoud. Deze optie is vooral interessant wanneer je zelf over de inhoud beschikt, maar niet genoeg materiaal hebt om alle dagen van de scheurkalender te vullen. In dat geval kunnen wij de kalender verder aanvullen met onze taalgrappen.

 

LUXE

Je hebt niet de middelen of kennis om een kalender te maken. In dat geval kunnen wij alles uit handen nemen. We verzorgen een omslag en verwerken het aangeleverde materiaal verder tot een drukbestand en dit alles geheel naar jouw wensen.

 

VATHUM

Wil je graag onze scheurkalender voor je organisatie aanschaffen? Leuk! Bovenstaand zie je een voorbeeld. Je mag uiteraard ook een andere woordspeling op de omslag laten plaatsen.

 


Drukwerkspecificaties

  • Formaat staand: 130 mm breed x 185 mm hoog (afwijkend formaat is mogelijk)
  • Omvang: 368 of 320 vellen (weekend op 1 vel)
  • Omslag: full colour bedrukking op sulfaatkarton met glanslaminaat
  • Binnenwerk: zwart-wit bedrukking op (gerecycled) scheurkalenderpapier
  • Afwerking: garenloos gebrocheerd, afscheurperforatie en 2 boorgaten
  • Verpakking: optionele keuze voor krimpfolie
  • Je hebt ook nog enkele velletjes over voor bijvoorbeeld een voorwoord

Papiersoort

Om het loslaten van velletjes te voorkomen is het belangrijk dat de lijm die de pagina's bij elkaar houdt goed hecht. Hoe ruwer het papier, des te beter de hechting. Daarom gebruiken wij voor het binnenwerk enkel ongestreken papier.

Vraag een vrijblijvende offerte aan of stel een vraag

Heb je nog vragen of wil je graag advies? Vraag naar de mogelijkheden van een scheurkalender voor jouw organisatie. Wij staan je graag te woord.