Scheurkalender op maat.
Voor kerstpakket, relatiegeschenk of zomaar.

Wij houden van een lach en relativering. Graag willen we jouw organisatie dit ook meegeven in de vorm van een scheurkalender op maat. Het merendeel van de kalenders die wij verzorgen bestaan uit taalgrapjes, maar daarnaast heb je ook de mogelijkheid om de scheurkalender een andere toon mee te geven. Soms kiezen onze klanten ervoor om dit te combineren.

Als je de inhoud aan ons overlaat dan voorzien wij de scheurkalender van woordspelingen, zinsvondsten en taalverdraaiingen die verband houden met je organisatie en branche. Je kunt de vellen geheel naar wens laten opmaken in jouw huisstijl. Als je een andere inhoud aan de scheurkalender wilt meegeven dan vragen we je om dit zelf aan te leveren. We bieden je verschillende opties aan, te weten:

OPTIE 1

Wij nemen zowel de vormgeving als de inhoud volledig uit handen.

 

OPTIE 2

De inhoud (taalgrapjes) besteed je volledig aan ons uit en je levert de volledige vormgeving bij ons aan. Bekijk hiervoor de aanleverspecificaties.

 

OPTIE 3

Je verzorgt de gehele scheurkalender zelf en je levert het aan in een kant-en-klaar PDF drukbestand. Je ontvangt van ons een werktekening met daarin de maten voor je ontwerp.

 

OPTIE 4

Aanvulling op de inhoud. Deze optie is vooral interessant wanneer je zelf over de inhoud beschikt, maar niet genoeg materiaal hebt om alle dagen van de scheurkalender te vullen. In dat geval kunnen wij de kalender verder aanvullen.


Budgettip!

In plaats van een scheurkalender op maat kun je ook een gepersonaliseerde scheurkalender kiezen. Bij een gepersonaliseerde kalender zijn de door ons bedachte woordspelingen en zinsvondsten niet op je organisatie en branche afgestemd, maar daar staat tegenover dat de prijs lager is en dat je al vanaf 50 stuks kunt bestellen.


Drukwerkspecificaties

  • Formaat staand: 130 mm breed x 185 mm hoog (afwijkend formaat is mogelijk)
  • Omvang: 320 vellen (weekend op 1 vel)
  • Omslag: full colour bedrukking op sulfaatkarton met glanslaminaat
  • Binnenwerk: zwart-wit bedrukking op (gerecycled) scheurkalenderpapier
  • Afwerking: garenloos gebrocheerd, afscheurperforatie en 2 boorgaten
  • Verpakking: optionele keuze voor krimpfolie
  • Je hebt ook nog 2 velletjes over voor bijvoorbeeld een voorwoord in zwart-wit bedrukking

Heb je nog vragen of wil je graag advies? Vraag naar de mogelijkheden van een scheurkalender voor jouw organisatie. Wij staan je graag te woord. 

 

Vraag een offerte aan of stel een vraag