Scheurkalender op maat.
Voor kerstpakket, relatiegeschenk of zomaar.

Wij houden van een lach en relativering. Graag willen we jouw organisatie dit ook meegeven in de vorm van een scheurkalender op maat. Het merendeel van de kalenders die wij verzorgen bestaan uit taalgrapjes, maar daarnaast heb je ook de mogelijkheid om de scheurkalender een andere toon mee te geven. Soms kiezen onze klanten ervoor om dit te combineren.

Als je de inhoud aan ons overlaat dan voorzien wij de scheurkalender van taalgrapjes, spreuken en leuke oneliners die verband houden met je organisatie en branche. Je kunt de vellen geheel naar wens laten opmaken in jouw huisstijl. Indien je de kalender een andere toon wilt meegeven, dan zal je de inhoud zelf moeten aanleveren. We bieden je verschillende opties aan, te weten:

OPTIE 1

Wij nemen zowel de vormgeving als de inhoud volledig uit handen.

 

OPTIE 2

Je levert de volledige vormgeving bij ons aan en de inhoud besteed je aan ons uit.

 

OPTIE 3

Je levert de inhoud van de scheurkalender bij ons aan en de vormgeving nemen wij uit handen. Indien gewenst komen wij op bezoek om de details in te vullen en kennis te nemen van de inhoud.

 

OPTIE 4

Aanvulling op de inhoud en/of vormgeving. Deze optie is vooral interessant wanneer je zelf over de inhoud en/of vormgeving beschikt, maar niet genoeg materiaal hebt om alle dagen van de scheurkalender te vullen. In dat geval kunnen wij je adviseren of vullen wij de kalender verder aan.


Budgettip!

In plaats van een scheurkalender op maat kun je ook een gepersonaliseerde scheurkalender kiezen. Bij een gepersonaliseerde kalender zijn de door ons bedachte woordspelingen en zinsvondsten niet op je organisatie en branche afgestemd, maar daar staat tegenover dat de aanschafprijs lager is.


Drukwerkspecificaties

  • Formaat staand: 130 x 180 mm (afwijkend formaat is mogelijk)
  • Omvang: 320 vellen (past door de brievenbus, weekend op 1 vel)
  • Omslag: eenzijdig full colour bedrukt op sulfaatkarton met glanslaminaat
  • Binnenwerk: zwart-wit bedrukking met 65 g/m² scheurkalenderpapier
  • Afwerking: garenloos gebrocheerd, afscheurperforatie en 2 boorgaten

Heb je nog vragen of wil je graag advies? Vraag naar de mogelijkheden van een scheurkalender voor jouw organisatie. Wij staan je graag te woord. 

 

Vraag een offerte aan of stel een vraag