Wie zijn wij?

Vathum probeert met zijn geestelijke creaties het innerlijk te kietelen en anderen net even anders te laten denken. Het liefst speelt Vathum de gehele dag met woorden en creëert hij woordspelingen en zinsvondsten. Zijn inspiratie haalt hij uit het dagelijkse leven en z’n eigen ervaringen. Je zult je misschien afvragen wie de drijvende kracht achter Vathum is. Dat zijn wij! Het duo Simon en Judith.

 

Simon Slot

Soms krijg ik de vraag wat Vathum betekent. Dan leg ik een uitdagende woordspeling voor en vraag vervolgens of het begrepen wordt. Na enige bedenktijd is dat meestal wel het geval en wordt er keurig geantwoord met "ja,  ik.......". Mocht jij je deze vraag ook gesteld hebben dan heb je waarschijnlijk nu het antwoord. Zo niet, dan mag je gerust bij me aan de bel trekken.

Judith van Vessum

Ik sta meer op de achtergrond en fungeer onder meer als klankbord van Simon.
Dan ben ik degene die dan meestal de primeur heb, maar dat is niet altijd een pretje. Soms zijn de woordspelingen en zinsvondsten dusdanig slecht dat ik er hoofdpijn van krijg. Mijn beste medicijn is dan yoga en mijn cavia's. Overigens ben ik ook gek op Disney, maar dat is weer een ander verhaal.