Scheurkalender met humor voor kerstpakket of relatiegeschenk

Voor je het weet is het jaar alweer voorbij en je wilt ook dit jaar je personeel en/of relaties weer bedanken voor hun tomeloze inzet en de fijne samenwerking. Je blijk van waardering tonen met een gepersonaliseerde scheurkalender is een uitstekend middel om je organisatie een jaar lang onder de aandacht te brengen.

Vathum wil graag een glimlach op het gezicht van je personeel toveren. Een geschenk met humor en een toefje 'anders laten denken' valt vast wel in de smaak. We kunnen eventueel ook een kerstpakket rondom de kalender samenstellen.

Inkijkexemplaar

Onderstaand tref je een inkijkexemplaar aan van een eerder uitgebrachte gepersonaliseerde scheurkalender. Ter inspiratie hebben we de datum op verschillende manieren vormgegeven. Je logo en je huisstijl kun je op ieder velletje en op de voor- en achterkant van de kalender laten terugkomen. 

Drukwerkspecificaties

  • Formaat staand: B130 x H185 mm.
  • Omvang: 320 (weekend samen op 1 velletje) of 368 vellen
  • Omslag: full colour bedrukking op sulfaatkarton met glanslaminaat
  • Binnenwerk: zwart-wit bedrukking op scheurkalenderpapier
  • Je hebt ook nog 2 velletjes over voor bijvoorbeeld een voorwoord in zwart-wit bedrukking
  • Afwerking: garenloos gebrocheerd, scheurperforatie en twee boorgaten

    Voor wat betreft de omslag van de scheurkalender kun je ervoor kiezen om zelf de voor- en achterzijde aan te leveren, maar dit kun je ook tegen een meerprijs aan ons uitbesteden. Laat het weten en we maken er samen een geslaagd project van.

Vraag een vrijblijvende offerte aan of stel een vraag