Een boek met woordspelingen en taalgrapjes cadeau geven

Het boek 'Symptomen van mijn dagelijkse taalkwaal' is vooral leuk als cadeau, voor op het toilet, als relatiegeschenk of gewoon lekker voor jezelf. Het boekje doet het ook uitermate goed op vakantie, vooral als je de Nederlandse dubbelzinnige taalgrapjes mist. Eigenlijk is er altijd wel een reden voor een gezonde dosis Vathum en een vrolijk cadeau.

Beschrijving van het boek:

Vathum beleeft de wereld op zijn manier. Met zijn bonte mix van woordspelingen, zinsvondsten en droge humor probeert hij het innerlijk te kietelen en anderen net even anders te laten denken. Zijn belevenissen omzetten in woordspelingen en zinsvondsten is zijn ultieme uitlaatklep.

 

De dubbelzinnige taalgrappen zijn vaak het gevolg van een constante drang tot associëren, waarin een gezonde dosis zelfspot niet geschuwd wordt. Zoek je een ontspannen glimlach en een stukje omdenken, dan ben je bij Vathum aan het juiste adres. Nog een leuk feitje om te weten: het boekje bevat 150 onbespoten woordspelingen en zinsvondsten van Nederlandse bodem. Hét cadeau voor de innerlijke genieter!