Leuk teamuitje: originele workshop op eigen locatie 

Zoek je een teamuitje en wil je een originele workshop volgen waarin je in groepsverband gezellig met taal kunt spelen? We laten ons graag op locatie uitnodigen. Verbaas jezelf en anderen met wervelende teksten, hilarische woordspelingen of originele zinsvondsten.

Ontdek je creativiteit en peuter je fantasie los. Met een workshop van Vathum kun je even loskomen van alle regeltjes, protocollen en de dagelijkse beslommeringen. Bekijk het leven eens vanuit een andere hoek, stel jezelf open om buiten de gebaande paden te denken en zie wat voor moois en leuks je kunt creëren. Uiteraard krijg je enkele technieken aangereikt om het leukste en het beste uit jezelf te halen.

Je gaat je collega's op een andere manier leren kennen en misschien krijg je zelfs iets te horen wat je totaal niet achter diegene had gezocht. De onderwerpen die aan bod komen houden verband met je organisatie of de gezamenlijke interesses binnen de groep. Vaak genoeg worden de onderwerpen ter plekke verzonnen, maar je kunt ze ook van te voren aangeven.

Ook handig om te weten

  • Aan de workshop kunnen vier tot twaalf personen meedoen
  • De leukste teksten worden in posterformaat naar je teruggestuurd
  • De workshop duurt ongeveer tweeënhalf uur, inclusief korte pauze
  • Je zal zelf voor een 'natje en droogje' moeten zorgen, maar dat moet op eigen locatie waarschijnlijk geen probleem zijn.

Offerte aanvragen